luni, 17 martie 2014

Dacă ai ciocănit după ce ai intrat, degeaba!


Oamenii care au făcut parte din trecut și dau năvala în prezentul tău cu forța.

Am tot văzut cazuri în care foștii/fostele au tot felul de motive prin care să te facă să înțelegi că indiferent că niciunul dintre voi nu mai aveți nimic de împărțit, au un loc al lor de care trebuie să ții cont toată viața ta.

Motivele sunt nenumarate, pornind de la cadouri pe care ți le-au făcut în timpul relației si pe care înca le mai folosești, pentru ca este senzațional sa faci treaba asta, în capul lor probabil presupune să dai foc la tot ce a facut parte din perioada voastră. Și in permanență țin să sublinieze că sunt de la ei/ele, asta ca nu cumva să uiți vreodată ce gest frumos au făcut.

Momentele când pretind că ei te cunosc mai bine decât actuala/actualul cu care ești, și nimeni niciodată nu o să te cunoască mai bine decât ei, nici măcar maică-ta.

Iți cer ajutorul la orice oră din zi și din noapte și li se pare total deplasat din partea ta că nu ai cum să-i ajuți, pentru că într-un fel sau altul ești obligat în mintea lor să o faci, că doar au făcut parte din viața ta, și mai grav decât atât, au senzația că încă fac.

Impertinența cu care schimbi anumite lucruri din viața ta, cum ai avut tupeul să faci așa ceva fără să anunți?

Reproșurile, că in timpul relației voastre nu-ți plăceau anumite lucruri, iar acum iți plac și te catalogheaza imediat ca fiind un fals/falsă. Nu exista ideea de a învăța "lucruri noi".

Să nu omit faptul ca te vor inapoi în momentul când ești bine, cel mai bine, nu bine oricum. Și au senzatia că într-un fel sau altul tot datorită lor ești bine, că au știut să te invețe lucruri.

Dacă ei sunt cu altcineva, și-au refăcut viața, dacă tu ești cu altcineva, ești doar pentru că vrei să încerci să treci peste ei și în adâncul sufletului tău încă suferi după relația voastră.

Să nu te gandești vreodată că o sa te schimbi, pentru că nu exista asa ceva! În ochii lor mereu o să faci aceleași greșeli, chiar dacă le-ai realizat și știi ce ai de făcut.

Clar nu exista cineva mai bun decât ei. Cel/cea care le va lua locul, ori e prost, ori e curvă.

Nu te consuma, s-ar putea în subconștient să procedezi la fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu