miercuri, 5 martie 2014

Ne iubim acasă sau în public?


E imposibil să nu-i vezi, în Ratb, în club, la o terasă, în propriul cerc de prieteni, peste tot există.

Sunt cei doi care ignoră complet lumea și se iubesc atât de mult încât îți vine să-ți faci doza forte de insulină pe loc.

Cei mai enervanți sunt cei cu care te nimerești la o masă, intr-o sâmbăta seară când ai chef de povestit pentru că in ultima săptămână nu ai facut altceva decât să stai cu "iubi".
"Iubi" care în mod normal ar trebui sa se transforme in Andrei/Dumitru/Marinică (dupa caz) în momentul când nu mai sunteți doar voi doi...

 Cred că toți avem un cuplu care insistă să ieșim în oraș de dragul nostru, presupui în primă fază, să discutăm, să povestim, să bem șamd.
 Constați mai tarziu că poți să faci toate aceste lucruri, dar printre salivă, îmbrățișări cu foc, și pipăieli vizibile. 

Este enervant și de prost gust dar și mai agasant este când vin cu sfaturi:

"Am senzația că voi doi nu vă apreciați destul de mult..." Da, scopul meu in această relație este să primesc note ca la patinaj când îi arăt lui "iubi" cât deeeee muuuuult conteazăăă pentru mine. xoxo.

Care mai este rostul să ieși în oraș cu prietenii dacă stai bot in bot cu partenerul/partenera? Hai să comunicăm, nu? Sau aveați nevoie de spectatori? Păcat că show-ul este unul ieftin.

Dovezi de iubire, iubițel, iubițica, sigur puteți să faceți lucrurile astea și acasă, și nu cred că ar contesta nimeni dragostea voastră nemărginită dacă v-ati purta ca niste oameni, nu ca niște cateluși in călduri.

Este frumos să te afișezi cu persoana iubită, dar de la asta până la a scoate doua cuvinte și sapte "pupici" este cale lungă.

"Sotul tău dă impresia că nu exiști pentru el.." Foarte bine! În sfârșit are cu cine vorbi despre mașini iar eu despre farduri fără să ne plictisim unul pe altul.

"Inseamna ca nu aveți o comunicare bună..." Nu, oameni buni! Inseamnă ca unele lucruri se discută pe categorii de oameni, uneori este greu să facem pe cei mai buni prieteni, din ambele părți.

Deci..."Iubițel, pentru hemoroizi ai ceva?"

2 comentarii:

  1. Buna Corina, mi se pare mie sau esti frustrata, ca nu ai facut si nu faci nimic in viata asta decat sa judeci pe cei de langa tine ??? Trateaza-te exista specialisti !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună Anonim, nu știu care dintre noi este mai frustrată/frustrat, eu până la urmă îmi exprim părerile liber și transparent, dar pentru linistea ta sufletească vreau să știi că viața mea este foarte distractivă. O zi frumoasă! :D

      Ștergere